O používání souborů cookie a osobních údajů

Webové stránky společnosti Vitana, a.s. využívají soubory cookie a podobné technologie, které ukládají informace do vašeho počítače, mobilního telefonu nebo tabletu.

Ty jsou obvykle uloženy v prohlížeči zařízení. Soubory Cookie používáme k tomu, abychom umožnili návštěvníkům přístup k různým funkcím na našich webových stránkách, rozlišili uživatele mezi sebou a analyzovali výkonnost našich webových stránek a využívali zájmově orientovanou reklamní kampaň zaměřenou na uživatele. To se do určité míry opírá o používání osobních identifikovatelných informací od našich uživatelů - jak je popsáno níže - a pomáhá nám vylepšovat naše webové stránky a zpřístupňovat digitální komunikaci našim příjemcům.

Návštěvníci našich stránek se mohou dobrovolně rozhodnout, jestli budou používat soubory cookie prostřednictvím nastavení prohlížeče nebo zařízení. V nastavení vašeho prohlížeče můžete upravit preference, které soubory cookie bude prohlížeč stahovat. Zde můžete také odstranit všechny existující soubory cookie, které jsou uloženy v prohlížeči nebo zařízení. Upozorňujeme, že pokud zablokujete všechny soubory cookie ve vašem prohlížeči nebo zařízení, může to mít za následek pokles výkonu a a zhoršení funkčnosti našich (a dalších) webových stránek.

Účel souborů cookie na této webové stránce

Naše webové stránky používají soubory cookie vložené námi nebo třetími stranami pro následující účely:

Přečtěte si více:

  • Analýza: Využíváme soubory cookie k tomu, abychom počítali jednotlivé návštěvníky na našich webových stránkách a vypracovávali statistiky týkající se provozu a funkčnosti našich webových stránek. Software, který používáme, ukládá informace o počtu zobrazení jednotlivých stránek a informace o geografické poloze, zařízení, operačním systému a prohlížeči.
  • Přihlašovací služby: Pokud webová stránka nabízí možnost přihlašovacích služeb, uložíme ve vašem prohlížeči nebo zařízení identifikační číslo a čas přihlášení do souboru cookie. To umožňuje, že se po každém otevření stránky již nebudete muset přihlašovat znovu.
  • Zájmově orientovaná reklama online: Můžete se setkat s reklamou Vitany na jiných webových stránkách v důsledku souborů cookie umístěných na vašem prohlížeči nebo zařízení. Tyto informace nejčastěji vycházejí z prohlédnutého obsahu, informací o uživateli nebo zeměpisné polohy. Pomocí této metody se snažíme identifikovat vaše zájmy a inzerci vám přizpůsobit. Jedná se o remarketingovou technologii, která je produktem dodávaným externími dodavateli, jako je Google nebo Facebook.
  • Párové profily: Při vytváření párových profilů vycházíme z údajů o chování získaných z našich webových stránek. Na základě získaných znalostí o jedné skupině uživatelů představujeme těmto uživatelům nové segmenty s podobnými zájmy a chováním, jako je původní skupina uživatelů.

Chcete-li se dozvědět více informací o používání souborů cookie, které jsou na tomto webu, o tom, jak je používáme, o přístupu třetích stran a jaké informace ukládáme, prosím otevřete odkaz "Další informace" níže na této stránce. Vzhledem k tomu, že někteří naši externí dodavatelé mohou také využívat naše soubory cookie pro informace, najdete jejich kontaktní informace rovněž níže na této stránce.

Kontakt – Získání přístupu

Vitana, a.s. je správce vašich osobních údajů a odpovídá za jejich zpracování.

Přečtěte si více:

Pokud chcete získat přístup, extrahovat, opravovat nebo vymazávat osobní údaje, které jsme o vás uložili, zašlete laskavě emailovou zprávu na adresu vitanaprivacy@vitana.cz Můžete také vznášet námitky, požadovat omezení nebo kdykoli svůj souhlas odvolat. Chceme vás rovněž informovat, že pokud nejste spokojeni s naším zpracováváním vašich osobních údajů, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Seznam souborů cookie a s nimi související externí dodavatel

Přečtěte si více

Název / Vydavatel Účel Trvanlivost Web
AddThis Analysis and log in services Maximum 540 days addthis.com
Adform Analysis and interest based marketing Maximum 540 days omnicommediagroup.com
Adobe Audience Manager Analysis and twin profiles Maximum 540 days adobe.com
Aggregate Knowledge Analysis Maximum 540 days neustar.biz
AppNexus Interest based marketing Maximum 540 days Appnexus.com, omnicommediagroup.com
Connexity Analysis Maximum 540 days connexity.com
Cross Pixel Media Interest based marketing Maximum 540 days crosspixel.net
Datalogix Interest based marketing Maximum 540 days oracle.com
DoubleClick Analysis Maximum 99 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
DoubleClick Ad Exchange-Buyer Interest based marketing Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
DoubleClick Floodlight Analysis Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Enreach Interest based marketing Maximum 540 days Enreach.me
eXelate Analysis Maximum 540 days eXelate.com
Eyeota Analysis Maximum 540 days eyeota.com
Facebook Connect Pålogging Maximum 540 days facebook.com/business
Facebook Custom Audience Interest based marketing Maximum 180 days facebook.com/business
Facebook Social Plugin Log in services Maximum 540 days facebook.com/business
Google AdWords Conversion Analysis Maximum 90 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google Analytics Analysis Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google AdWords Remarketing Interest based marketing Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google TAG Manager Interest based marketing Untill session closes Doubleclick.net
Hotjar Interest based marketing Maximum 540 days Hotjar.com
LiveRamp Interest based marketing Maximum 540 days LiveRamp.com
Lotame Interest based marketing Maximum 540 days lotame.com
Madison Logic Interest based marketing Maximum 540 days madisonlogic.com
MediaMath Twin profiles Maximum 540 days Mediamath.com
MyFonts Counter Analysis Untill session closes Myfonts.com
Net-Results Interest based marketing Maximum 540 days Net-results.com
Neustar AdAdvisor Interest based marketing Maximum 540 days Neustar.biz
Rocetfuel Interest based marketing Maximum 360 days Rocketfuel.com
ScoreCard Reach Beacon Interest based marketing Maximum 540 days scorecardresearch.com
Semasio Twin profiles Maximum 540 days Semasio.com, omnicommediagroup.com
ShareThis Interest based marketing Maximum 540 days addthis.com
SumoMe Analysis Maximum 540 days Sumo.com
Twitter Interest based marketing Maximum 540 days Business.twitter.com
Typekit by Adobe Analysis Untill session closes Adobe.com
Visual Website Optimizer Interest based marketing Maximum 90 days vwo.com
Yieldlab Interest based marketing Maximum 90 days yieldlab.com

Přímo na webu (nejsou od extérního dodavatele)

Přečtěte si více

Název / Vydavatel Účel Trvanlivost Web
Flashplayer_enable Pro ověření, zda prohlížeč uživatele podporuje Flash neomezeně gerimax.cz
CookiesPanel Ověření zda uživatel zavřel lištu s informacemi o Cookies 10 dní gerimax.cz
Sklik Remarketing Interest based marketing 540 dní Sklik.cz
Sklik konverzní okno Analysis 30 dní Sklik.cz
FB Pixel Analysis, Interest based marketing 180 dní Facebook.com